Δικό σου είναι ότι μπορείς να υπερασπιστείς, να κατακτήσεις, ή να το κληρονομήσεις




Κάποιοι φωνάζουν ότι μας πούλησαν.Κανένας όμως δεν πούλησε κανένα.Απλά είμαστε θεατές ενος έργου που παίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.Ολες αυτές οι κινήσεις τύπου Ερντογάν είναι προγραμματισμένες.Στο βάθος υπάρχει μια παγκόσμια κυβέρνηση που έρχεται.Και καμία αντίδραση κανένα αντίποινο μηδέν κυρώσεις.Δυστυχώς οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν αγαπούν αυτόν τον τόπο. Νοιάζονται μόνο για τα λεφτά. Είναι σίγουρο πως τους πληρώνουν καλά και κάνουν ότι τους λένε.Γίνετε μια επιθετική ενέργεια εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας της χώρας βεβηλώνοντας ότι ποιο ιερό για την Ελλάδα και τον λαό και αντί άμεσα να κλείσουν τα σύνορα κάθονται και δεν αντιδρούν.Η Αγία Σοφία γι αυτούς δεν έχει σχέση με την Ελλάδα αλλά είναι παγκόσμια!Η Αγία Σοφία ὀμως,δεν είναι απλώς κτίσμα δεν είναι ένα ιερό μνημείο των ορθοδόξων ούτε ένα κτίριο με ιστορική μνήμη.Αλλά ένας ναός που αφιερώθηκε στον Θεό και την Παναγία κάποτε λειτουργούσαν και ακούγονταν ψαλμωδίες.Ο ακρωτηριασμός μας απο εκείνη προκαλούσε και προκαλεί αναμφίβολα τεράστιο πόνο.Στα Ίμια πήρε την σημαία ο αέρας, η Κύπρος ήταν μακριά, το Καστελόριζο επίσης,το πλοίο που το εχει ρυμουλκήσει κι αυτό ο αέρας,οι απαιτήσεις για ΑΟΖ υπερβολικές,η Μακεδονία έγινε Βόρεια και πουλήθηκε στους σκοπιανούς,η Αγιά_Σοφιά ένα μουσείο που οι Τούρκοι το μεταχειρίζονται όπως θέλουν και πόσα θα ακολουθήσουν ακόμα! Κι εμείς δεν αντιδράμε ούτε διεκδικούμε τίποτα..Ετσι δεν πράττουν οι γνήσιοι ραγιάδες;
Αυτοί που σήμερα παραπονιούνται για το θλιβερότατο αυτό γεγονός της βεβήλωσης της Αγίας του Θεού Σοφίας από τους σκοταδιστές στη πλειοψηφία τους συμπεριφέρονται με πλήρη ανωριμότητα και συγκεκριμένα:
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν την στράτευση.
Είναι πιστοί οπαδοί και φίλοι της καλοπέρασης,της αμάθειας,της λούφας.
Λησμονούν,αδιαφορούν και δεν ξέρουν την ιστορία τους.
Επαυφίονται και αναπαύονται στις ''πλάτες'' των άλλων πχ Ρώσων,Γάλλων κτλ.
Ψηφίζουν χρόνια με βάση το προσωπικό τους όφελος ἠ είναι προσωπολάτρες.Ψηφίζουν εναν αντίθετο με τα ιδεώδη και τις αξίες τους και έπειτα ''κλαψουρίζουν'' σαν νήπια γιατί δεν τα υπερασπίστηκε.Ψηφίζουν μετά χαράς μασώνους,ανθἐλληνες,παιδεραστές,κλέφτες κι αν βγεί απο σπόντα πχ οτι κάποιος που ψήφισαν ειναι παιδεραστής, θα πουν ενα δυό θυμωμένες και καλα κουβέντες πίνοντας την φραπεδιά τους και στις επόμενες εκλογές θα τον ψηφίσουν παλι.
Μιλάνε για γενοντονίες Ποντίων, Αρμενίων κλπ και ξεχνάνε την γενοκτονία που λάμβανει χώρα καθημερινά όταν τα Ελληνόπουλα μας ''εκτρώνονται''στις γυναικολογικές κλινικές πριν ακόμα γεννηθούν.
Πήραν συντάξεις με μηδενικά ένσημα από τα 50 τους, έφτιαξαν σπίτια με δανεικά για να τα φάνε (μαζί με τις συντάξεις τους) με Βουλγάρες, Ρουμάνες και Ρωσίδες πόρνες
Οταν κατήργησαν την ποδιά το βρήκαν προοδευτικό.Οταν χάθηκαν τα Ιμια ''ε και τι να κάναμε; πόλεμο;''. Οταν καταργήθηκαν οι παρελάσεις ''ε καλύτερα τώρα,κάθε χρόνο τα ίδια;''. Οταν πούλησαν τη Μακεδονία ''ε καλά τώρα θα σκάσουμε γι αυτο;''. Οταν ψήφισαν το νόμο για τους γάμους μεταξύ ομοφύλων ''ελάτε ρε παιδιά μην είστε ρατσιστές,άνθρωποι είναι κι αυτοί''. Για όλα έχουν πάντα μια δικαιολογία και μια απάντηση.
Εκαναν τα παιδιά τους γενίτσαρους η τα ώθησαν να φύγουν στο εξωτερικό ή τα έκαναν σκλάβους που δουλεύουν για 500€ τον μήνα και τα φέσωσαν με δάνεια.
Το ''Χριστιανός Ορθόδοξος'' είναι πλέον απλά μια ταμπελα.Την ορθοδοξία και τους χριστιανούς τους λοιδωρούν και τους εμπαίζουν..Απομακρύνθηκαν απο την πίστη τους οι περισσότεροι και το θεωρούν ντροπή να λένε πως είναι χριστιανοί.Ξεχνάνε οι ελληνόφωνοι πως το Βυζάντιο και η Κωνσταντινούπολη από τα ονόματα, τη γλώσσα και τον λαό ήταν Έλληνες και τα γράμματα ελληνικά. Ειδικά όταν ακολούθησαν χρόνια εδραίωσης της Αυτοκρατορίας οι αυτοκράτορες που διαδέχθηκαν τον θρόνο είχαν όλοι ελληνικά ονόματα και το στοιχείο το ελληνικό εισχώρησε μέσα για τα καλά. Αλλά τι να περιμένει ένας Έλληνας απ’ τα ελληνόφωνα αυτά γύρω μας σκουπίδια που λερώνουν με την αναπνοή τους την Ελλάδα μιλώντας άσχημα για το Βυζάντιο την ορθοδοξία και την ιστορία ως λαό ως πατρίδα.
Αφησαν τη χώρα να Ισλαμοποιηθεί με την αδιαφορία και την μη συμμετοχή τους στα κοινά και την κατάντησαν ένα απέραντο χοτ σποτ.
Μιλάνε για προφητείες,Ξανθὀ γενος,,πολέμαρχους του Θεού, κλπ. Και γενικά ότι βλακεία τους σερβίρουν οι πονηροί και οι πρόδρομοι της Νεας Τάξης το αναπαράγουν ή το λενε χωρίς να το ψάχνουν.
Νυχτοξημερώνονται μπροστά στη τηλεόραση και καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ.
Τα συμφέροντα μετράνε γι αυτούς οχι τα σύμβολα.
Συμπαθούν και υπερασπίζονται τους πάκηδες,αφρικάνους και λοιπούς χωρίς να τους νοιάζει ότι αύριο τα εγγόνια τους θα κάνουν σεξ με αυτούς και θα αλλοιωθεί η φυλή μας ἠ θα τους τα σφάξουν σε μια επικεἰμενη σύρραξη.
Παρακαλάνε για επιδόματα και διορισμούς και ας γίνουν στάχτη ολα.
Εχουν βάλει τον υλισμό πάνω από το δίκαιο και την πατρίδα.
Βλέπουν καθημερινά τούρκικα σήριαλ και ελληνικά σκουπιδοσήριαλ και εκπομπές που έχουν μπολιάσει το υποσυνείδητό του δεκαετίες τώρα
Διαβάζουν βρωμοπεριοδικά και κωλοφυλλάδες αλλά δεν διαβάζουν αρχαιοελληνικά κείμενα ή ιστορικά βιβλία..
Τους έχουν με 500 ευρώ,οικογένεια δε μπορούν να κάνουν ή να συντηρήσουν,τους παίρνουν το σπίτι και πέρα βρἐχει.Αλλά κάθε 4 χρόνια θα χτυπήσουν παλαμάκια οι κρετίνοι ή θα χορεύουν στο Σὐνταγμα.Τι να λέμε τώρα;
Βάζουν μάσκες και κυκλοφορούν νυχθημερόν μ αυτές,μπαίνουν στη θάλασσα και σε λίγο θα τις φοράνε κι όταν κάνουν σεξ.Σταμάτησαν να ερχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο γιατί είναι ηλίθιοι που δεν τις φοράνε και δεν υπακούν στο σύστημα.
Χάρηκαν που γέμισε ο Ντορογιός ζαρντινιέρες και κουτιά τους δρόμους για να βγάλει φράγκα κανοντας τη ζωή τους κόλαση.
Ψωνίζουν online,το κάνουν online,ζούνε online,ολα online.
Αρρωστοι ψυχί τε και σώματι και δεν βρισκουν τίποτα θετικό και όμορφο πια.Φοβικοί και τρομοκρατημένοι μέχρι θανάτου.
Εχουν χάσει κάθε κατοχυρωμένο συνταγματικό δικαιωμά τους και δεν έχουν καταλάβει τίποτα.
Το 75% ή κοιμούνται ή είναι άβουλοι και χεσμενοι από το φόβο τους ή ηλίθιοι ή όλα παρέα και το 15% είναι εγκάθετοι.
Οι περισσότεροι είναι αριστεροί ανθέλληνες και μουρόχαυλοι δεξιοπασοκακηδες
Εχουμε γεμίσει καρπαζοεισπράχτορες και παντοφλάκηδες βουτηρομπεμπέδες,ανώμαλους,παιδεραστες και άχρηστες φεμινιστοτουμπανομ..νάρες
Εχουμε γεμίσει παπαγαλάκια που μόλις σ ακούσουν να μιλάς για πατρίδα αμέσως να σε πούν φασίστα.
Στηριζαν και στηρίζουν με αγορές χρυσών γουναρικών δερμάτινων δεκαετίες τώρα και ακουμπούν τα χρηματά τους κάνοντας διακοπές και εκδρομές στη τουρκία,τζόγο στα Σκόπια, στη Βουλγαρία, στην Αλβανία.Οταν φανε την σφαίρα όμως,να ξέρουν ότι είναι από ενα φτηνό που πήρανε και νιωσανε χαροὐμενοι.Κι άμα τους πεις κάτι γι αυτό σε κοιτάνε σαν εχθρό.
Εχουν χάσει καποιοι τελείως το εθνικό φρόνημα, την εθνική και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ακόμα μια φορά έγιναν ραγιάδες
Οταν απαγόρευσαν οχι μόνο τον εκκλησιασμό αλλα ακόμη και να ακούγεται η θεία Λειτουργία από τα μεγάφωνα τάχα λόγω κορονοϊού τους φάνηκε φυσιολογικό που μας απαγόρεψαν να κάνουμε Ανάσταση και παρελάσεις.Κι οχι μόνο τους φάνηκε φυσιολογικό μας έβριζαν κι όλας όταν διαμαρτυρόμασταν γι αυτό.
Δεν τους καίγεται καρφί για τον διπλανό τους και αντί να κάνει αυτοκριτική, πάντα θα φταίει ο δίπλα ή ο απέναντι.
Την συνταξη και το μισθό να μη τους κόψουν κι ας τα πουλήσουν ολα. Όσο για τη νέα γενιά, το έχω ξαναγράψει. Οι περισσοτεροι νοιάζονται για φιρμάτα ρούχα και να εχουν τελευταίας τεχνολογίας κινητά για να κανουν φιγούρα στον περίγυρό τους. Κι ο Τούρκος καλά κανει και μας ταπεινώνει.

Ποιος είναι έτοιμος σωματικά και ψυχικά λοιπόν απ αυτούς να ανταποκριθεί στις περιστάσεις αν αυτο του ζητηθεί;Οι περισσότεροι σε περίπτωση εμπλοκής θα φύγουν από την χώρα γιατί είναι ανθέλληνες και προδότες.Ραγιάδες υποταγμένοι και αποβλακωμένοι πολίτες. Γελάνε όλοι μαζί μας κι εγώ θυμώνω. Αυτή είναι η κατάντια του ένδοξου Ελληνικού έθνους! Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν 2000 χρόνια ρωμαίοι,μογγόλοι και λοιποί κατακτητές το έκαναν αυτοβούλως τα ελληνόφωνα κομματόσκυλα! Κι όταν τους βλέπω ακόμα να ζητωκραυγάζουν για πολιτικούς αρωσταίνω!Πως είναι δυνατόν λοιπόν ένας τέτοιος λαός να επιβιώσει;Απο την άλλη οι τούρκοι πχ ειναι στην πλειοψηφία τους ἀκρως εθνικιστές,με πίστη στο θεο τους και μεγαλώνουν σαν έθνος ενώ εμείς εδώ οδεύουμε προς εξαφάνιση και η κατάσταση είναι ήδη μη αναστρέψιμη.Και τωρα τους έπιασε ο πόνος ταχα για την Αγια Σοφιά..Και πριν η Αγια Σοφιά δεν λειτουργούσε σαν εκκλησία αλλά σαν μουσείο και μάλιστα εχει και τους μιναράδες.Και αφήστε τώρα οτι θα πάρει ο Πούτιν την Αγιά Σοφιά.Ολη η σκασίλα του αυτή ήταν. Οι συμμαχίες και οι “φιλίες” μεταξύ κρατών επιπέδου Ρωσίας,Αμερικης,Γερμανἰας δεν μετρώνται με ιδέες αλλα με χρήμα.Εξάλλου αιώνες τώρα η Ρωσία ονειρεύεται τον πανσλαβισμό και την πρωτοκαθεδρεία της Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Πατριαρχείο Μόσχας κι οχι στην Κωνσταντινούπολη.Κι αν ο παπάς της Ρώμης κάνει παρέμβαση θα σταματήσουν όλα και έτσι θα έρθει η αδελφοποιηση!Η Πανθρησκεια.Ας ξυπνήσουμε κάποτε. Τα αληταριά μας καταστρέφουν κι όσο μένουν στην εξουσία αυτα τα πολιτικά συστήματα ο ελληνικός λαός θα βυθίζεται στην κατάθλιψη και στην ανέχεια.Mισός αιώνας εθνικής προδοσίας, αθεΐας και αφελληνισμού.Οι στιγμές ειναι κρίσιμες και χρειάζονται άντρες με κότσια να ηγηθούν και οχι αχυράνθρωπους του Σόρος και της Μερκελ.Ο επὀμενος ''Ερντογάν'' θα συνεχίσει το έργο..Αυτοί είναι μογγολοι και αιμοβόροι.Διεκδικούν,χτυπούν και πἐρνουν!Αφού φτάσαμε λοιπόν να βασιζόμαστε στην φιλανθρωπία των Τούρκων και να ικετεύουμε, άριστα πράττουν και εκείνοι και μας φέρονται όπως μας αρμόζει.Όταν δέχεσαι τα πάντα και δεν αντιδράς να περιμένεις τα χειρότερα!Σε 2-3 γενιές με τα παιδιά που γεννιούνται που είναι όλα καμμένα με το κινητό και κοιτάνε να βρούνε οτιδήποτε ώστε να γλυτώσουν ακόμα και την θητεία τους όλα θα χαθούν.Τι αγάπη να έχουν αυτές οι γενιές για τα εδάφη τους λες και ξέρουν τι είναι ή τι ήταν η Αγία Σοφιά;
Δεν λέω οτι ολα τα παιδιά είναι έτσι,αλλά αν η Ελλάδα δεν ξέρει να τα κρατήσει θα φύγουν για το εξωτερικό..Το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι.Στα θρησκευτικά νομίζω του γυμνασίου υπάρχουνε ολόκληρα κεφάλαια για το Ισλάμ. Την Αγία Σοφία την συνάντησα μόνο στην ιστορία της Β γυμνασίου σαν ένα από τα έργα του Ιουστινιανού.Αρα τα παιδιά κι οι νέοι μας πρέπει να έχουν συνείδηση ότι ανήκουν σε ένα λαό που εχει ξεπέσει για λίγο μεν αλλά πρέπει να ξανασηκωθεί και για τον οποίο αξίζει να προσφέρουν. Όχι μόνο διακοπές, καφέδες, φαγητά,βόλτες και σχέσεις.Γι αυτό μόνο οι εθνικιστές πλέον μπορούν να στηρίξουν τη χώρα.Καταλάβετε το.ΟΛΑ ακόμα κι η Αγιά Σοφιά ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ επιστρέφει. Τα υπόλοιπα είναι για το πόπολο.Και κατ εμέ καλύτερα να γίνει πόλεμος.Καλύτερα ηττημένοι παρά χαμένοι και ταπεινωμένοι.Νομίζει κανείς ότι μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να μην κάνουν οι Τούρκοι ότι θέλουν, χωρίς πόλεμο; Ο Ερντογάν δεν είναι τυχαίος παίκτης, διεκδικεί τα πάντα, μιλάει με όλους για το συμφέρον της χώρας του. Η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα. Και αν το κάνει, θα πέσουν όλοι να πουν ότι οι Έλληνες είναι άδικοι και ότι όταν δεν συμμορφώνονται πρέπει να τηρούνται συνέπειες με σκοπό την αποτροπή από απρόβλεπτες ενέργειες ''που ενοχλούν,'' και την ''ειλικρινή'' μεταμέλεια και στροφή όσων οι ενέργειες ενοχλούν, προς την Δύση και λοιπά και λοιπά.Και δυστυχώς εμείς έχουμε ηγέτες που δεν ντρέπονται να πουλήσουν την Ελλάδα για να είναι ''όλοι'' χαρούμενοι.Χρειαζόμαστε κυβέρνηση με εθνική, σταθερή πολιτική, Και έξ-υπνους πολίτες και όχι κότες γιαλαντζί πατριώτες που ''φωνάζουν'' όμως μόνο την πάρτη τους ξέρουν, και κοιτάνε το: εμείς να είμαστε καλά και οι άλλοι ας ψοφήσουν.

Αυτό που με πονά ακόμη περισσότερο απ όλα σαν Ελληνίδα,είναι που χάσαμε την αξιοπρέπεια και την πολεμική μας αρετή.Ο,τι σπέρνουμε θερίζουμε με λίγα λόγια. Σπέρνουμε υποχωρητικότητα, στάση ζωής του " δε βαριέσαι" και σκυψιμο κεφαλιού στην πίεση των Τούρκων, θερίζουμε ακρωτηριασμό της πατρίδας μας και χλευασμό από όλους. Οι γείτονες αν κι άξεστοι και Μογγολοι έχουν όραμα κι οι κυβερνήσεις τους είναι ταγμένοι να πραγματώσουν το όραμα της μεγάλης κι ισχυρής Τουρκίας διαχρονικά.Αλλά και για μας ο αγώνας είναι πλέον ένας. Η σωτηρία της πατρίδος όπως και τόσα χρόνια πριν έτσι και τώρα δεν αλλάζει τίποτε.Ποτέ δεν είναι αργά να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας την ελευθερία μας και ότι μας ανήκει!Να βάλουμε το δίκαιο και την πατρίδα πάνω απο τον υλισμό!Το κυνήγι της ύλης δεν φέρνει περισσότερη ύλη αλλά κάποια στιγμή σε καταστρέφει. Για αυτόν τον λόγο η Ελλάδα έφτασε σε αυτό το σημείο που είναι σήμερα.Αν οι πρόγονοί μας σκέφτονταν όπως αυτή η μερίδα τότε δεν θα υπήρχε ούτε Λεωνίδας στις θερμοπύλες, ούτε 1821, ούτε το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου και κατά πάσα πιθανότητα ούτε εμείς ως Έλληνες σήμερα.Δεν πρέπει να ταυτιζόμαστε με μια τέτοια υλιστική μερίδα. Ας το δούμε τώρα ως ευκαιρία για να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι της ιστορίας μας και αν χρειαστεί ας πολεμήσουμε κιόλας. Κι άν μπορέσουμε να πάρουμε πίσω ότι είναι δικό μας !!Στην Ελλαδα όποιος μιλάει για χαμένες πατρίδες και προετοιμάζεται να πολεμήσει για αυτές, αντιμετωπίζεται από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας ως γραφικός.Βιώνουμε Γενοκτονία του πνευματος! Είναι ότι χειρότερο γιατι σκοτώνει την ψυχή μας και γινομαστε αβουλοι χωρίς εθνικό φρόνημα χωρίς αξίες χωρίς Ιδανικά!Και είναι λογικό καθώς από τη μεταπολιτευση και μετά όλο το σύστημα εξουσίας έχει γαλουχήσει τον πληθυσμό κατά τρόπο αντεθνικό! Είναι πολλές οι γενιές που μεγάλωσαν έτσι. Οι παλιοί έχουν "φύγει" πια και μένει σε εμάς τους λίγους να ανατρέψουμε τη θλιβερή πραγματικότητα που λέει ότι δεν ορίζουμε ούτε αυτά που μας ανήκουν ακόμη.Αρα ή πολεμάμε ή έρχονται και άλλες ήττες πιο οδυνηρές.Τώρα ετοιμάζονται να ξανακλεισουμε τα παντα τον Αύγουστο εν όψη εορτής της Παναγίας.Απο εκκλησίες πανηγύρια κλπ.Το ποτήρι αρχίζει και ξεχυλίζει σιγά σιγά.Πιστεύω και ελπίζω πως ΔΕΝ θα αργήσει η ΑΦΥΠΝΥΣΗ ! Δεν θα αργήσει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! Αυτός είναι ἀλλωστε ένας από τους μεγαλύτερους στόχους μας. Να ΜΗΝ χάσουμε το φρόνημα, την πίστη, την ελπίδα, την δύναμή μας ! Αυτά χρειαζόμαστε ! Μαχητικές σκέψεις ! Που θα οδηγούν σε μαχητικές πράξεις ! Διότι μόνο στα λόγια και στην κλάψα δεν έχουμε αποτέλεσμα.Αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς ΑΜΕΣΑ !
Αλλιώς θα κλάψουμε και θα θρηνήσουμε για πολλά ακόμη.Έχουμε ξεκάθαρη ΣΚΛΑΒΙΑ !Χρειαζὀμαστε εθνική ομοψυχία και καποιον να μας ενώσει.Κι ''Οτι είναι να κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας'' Ας βάλουμε μυαλό σαν έθνος και ας πράξουμε τα αυτονόητα.Θελει αρετή και τόλμη η ελευθερία να κατέχεις οσα σου ανήκουν!Οι δειλοί κλαίνε για το παρελθόν,οι δυνατοί ποντάρουν στο μέλλον.


Σ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια: